Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Historische Bierproeverij

Tegenwoordig valt er veel te ontdekken aan speciaal bieren maar hoe smaakte het bier vroeger eigenlijk? Eén van de oudste bekende bierrecepten, uit de 13e eeuw, wordt sinds kort weer gebruikt om bier te brouwen. Als je denkt dat er nu allerlei gekke speciaal bieren op de markt zijn dan heb je de brouwsels van vroeger nog niet geproefd!

Aan de hand van verschillende in oude stijl gebrouwen bieren wordt je mee genomen door de Leidse biergeschiedenis. Van het thuis gebrouwen biertje uit de 13e eeuw tot de hoogtij dagen van Leids bier in de gouden eeuw. Na de lakenindustrie was de bierindustrie de grootste van Leiden en door de vele accijnzen zorgde de bierconsumptie voor de helft van alle stadsinkomsten! Tijdens de proeverij zorgen oude stadskaarten, schilderijen en archeologische objecten ervoor dat je het gevoel krijgt van een kroeg uit de 17e eeuw.

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
Total € 0.00

The Oudheidfabriek organizes all kinds of historical activities in the city center of Leiden. For example, come and taste a beer from the 13th century during the Historical beer tasting or dive into the medieval cellars with us. Get to know Leiden through the eyes of the past!

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!