Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Whisky in de Waag

Is er ooit Whisky via de Waag Leiden binnen gebracht? Waarschijnlijk niet. De Waag was wél vanaf 1657 de centrale plek voor al het handelsverkeer naar Leiden over water. Goederen uit alle windstreken werden in de Waag gewogen zodat de handel eerlijk kon verlopen. De spullen die naar Leiden werden verscheept schetsen een prachtig beeld over hoe de Leidenaren honderden jaren geleden leefden en wat ze aten.

Het verhaal van de Waag is ontzettend interessant, en wordt onder het genot van een mooie whisky nog veel leuker!

Whisky in de Waag is een unieke whiskyproeverij voor de beginnende whisky-liefhebber. Op een toegankelijk manier leert archeoloog en whisky-kenner Jasper van de Oudheidsfabriek je de verschillende smaken van whisky herkennen. Een mooi startpunt voor het ontdekken van je eigen favoriete whisky. Tijdens het proeven wordt de geschiedenis van de Waag verteld en diens invloed op het dagelijks leven van de Leidenaren. Het is een uitzonderlijke combinatie van Whisky, de Waag en natuurlijk de Leidse historische archeologie.

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
Total € 0.00

The Oudheidfabriek organizes all kinds of historical activities in the city center of Leiden. For example, come and taste a beer from the 13th century during the Historical beer tasting or dive into the medieval cellars with us. Get to know Leiden through the eyes of the past!

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!