Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Culthuis

UITVERKOCHT!

Aanstaande vrijdag is de officiële opening van het Culthuis! De nieuwste culturele aanwinst van leiden en is de plek voor muziek, cultuur en evenementen en nog veel meer.

MELLE (WINNER NOBEL AWARD 2019)
𝖶𝗁𝖾𝗇 𝟤𝟢-𝗒𝖾𝖺𝗋 𝗈𝗅𝖽 𝗆𝗎𝗅𝗍𝗂-𝗂𝗇𝗌𝗍𝗋𝗎𝗆𝖾𝗇𝗍𝖺𝗅𝗂𝗌𝗍 𝖺𝗇𝖽 𝗌𝗂𝗇𝗀𝖾𝗋-𝗌𝗈𝗇𝗀𝗐𝗋𝗂𝗍𝖾𝗋 𝖬𝖾𝗅𝗅𝖾 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝗌 𝗍𝖾𝗅𝗅𝗂𝗇𝗀 𝗁𝗂𝗌 𝗌𝗍𝗈𝗋𝗒, 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀 𝖻𝖾𝖼𝗈𝗆𝖾𝗌 𝖼𝗅𝖾𝖺𝗋. 𝖳𝗁𝖾 𝗐𝖺𝗒 𝗁𝖾 𝗍𝗋𝖺𝗇𝗌𝗅𝖺𝗍𝖾𝗌 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝖾𝗑𝗉𝗅𝗂𝖼𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗆𝖺𝗀𝗂𝖼 𝗈𝖿 𝗆𝗎𝗌𝗂𝖼 𝗂𝗇𝗍𝗈 𝗁𝗂𝗌 𝗌𝗈𝗇𝗀𝗌 𝖼𝖺𝗇 𝗈𝗉𝖾𝗇 𝗒𝗈𝗎𝗋 𝖾𝗒𝖾𝗌 𝖺𝗇𝖽 𝗁𝖾𝗅𝗉 𝗒𝗈𝗎 𝗎𝗇𝖽𝖾𝗋𝗌𝗍𝖺𝗇𝖽 𝖿𝖾𝖾𝗅𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗒𝗈𝗎 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝗎𝗇𝖽𝖾𝗋𝗌𝗍𝗈𝗈𝖽 𝖻𝖾𝖿𝗈𝗋𝖾. 𝖤𝗏𝖾𝗋 𝗌𝗂𝗇𝖼𝖾 𝖬𝖾𝗅𝗅𝖾 𝖿𝖾𝗅𝗅 𝗂𝗇 𝗅𝗈𝗏𝖾 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝗈𝗎𝗇𝖽 𝗈𝖿 𝖺 𝖼𝖾𝗅𝗅𝗈 𝖺𝗍 𝗍𝗁𝖾 𝖺𝗀𝖾 𝗈𝖿 𝖿𝗂𝗏𝖾 𝖺𝗇𝖽 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝖾𝖽 𝗌𝗂𝗇𝗀𝗂𝗇𝗀 𝖺𝗇𝖽 𝗐𝗋𝗂𝗍𝗂𝗇𝗀 𝗁𝗂𝗌 𝗈𝗐𝗇 𝗌𝗈𝗇𝗀𝗌, 𝗁𝖾 𝗁𝖺𝗌 𝗄𝗇𝗈𝗐𝗇 𝗍𝗁𝖺𝗍 𝗆𝗎𝗌𝗂𝖼 𝗂𝗌 𝗐𝗁𝖺𝗍 𝗆𝖺𝗄𝖾𝗌 𝗁𝗂𝗆 𝗐𝗁𝗈 𝗁𝖾 𝗂𝗌. 𝖧𝖾’𝗌 𝖽𝖾𝗍𝖾𝗋𝗆𝗂𝗇𝖾𝖽 𝗍𝗈 𝗌𝗁𝖺𝗋𝖾 𝗍𝗁𝖺𝗍 𝗆𝖺𝗀𝗂𝖼 𝗈𝖿 𝗆𝗎𝗌𝗂𝖼 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗈𝗇𝖾 𝗐𝗁𝗈’𝗌 𝗐𝗂𝗅𝗅𝗂𝗇𝗀 𝗍𝗈 𝗈𝗉𝖾𝗇 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗆𝗂𝗇𝖽𝗌 𝖺𝗇𝖽 𝗅𝗂𝗌𝗍𝖾𝗇.

PROGRAMMA door Gebr de Nobel
22.00 inloop
22.15 Melle (live)

TICKETS
Voor de tickets vragen we een symbolisch bedrag om dit te realiseren, waarvan een klein deel naar alle leveranciers gaat van De Buurt 1.5 en de rest naar de artiest.

Regular ticket: €5,- UITVERKOCHT!

CULTHUIS
Het Culthuis is te vinden in de nieuwste zomer aanwinst van Leiden, De Buurt 1.5 in het voormalige Pesthuis. Met een volledig ingerichte zaal willen we de Leidse cultuur weer een kickstart geven en ruimte bieden voor kleinschalige corona-proof events. Ook voor vergaderingen, verjaardagen, workshops, borrels, diners en presentaties is dit de perfecte locatie!

Tot in het Culthuis!

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
Total € 0.00

Vier jaar nadat de eerste editie van De Buurt de gehele stad op zijn kop zette zijn we terug met De Buurt 1.5 in het Pesthuis te Leiden! Dit keer een speciale editie in tijden van de Coronacrisis, een editie voor en door Leidse ondernemers en inwoners.

Samen met de stad creëeren we weer een zomerse hotspot vol met Leidse cultuur, horeca, retail en amusement. Verwacht dit keer geen 60 zeecontainers, maar wel De Buurt sfeer zoals we die kennen met een heerlijk festivalterras, culturele programmering, mooie Leidse producten in de schappen, jeu de boulesbanen en nog heel veel meer.

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!