Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Schuren in de Buurt

UITVERKOCHT!

Oh my! Wat was het weer lekker om ongegeneerd te schuren! Dit smaakt naar meer!!

Daarom zijn we op 26 september terug en mogen we weer heerlijk tegen de tafels en banken aan schuren! Aangezien we beperkt schuurpapier hebben, is het handig op tijd je tickets te fiksen. De afgelopen editie waren we namelijk in no time uitverkocht!

TICKETS
De tickets kosten per persoon € 15,- ex €1,50 servicekosten en worden verkocht per tafel. Dat betekent per 2 of 4 personen. Dit is inclusief koptelefoon.

  • Event: Schuren in de BUURT 1.5 (silent disco)
  • Datum: zaterdag 26 september
  • Tijd: 20:00 - 0:00 uur
  • Locatie: De Buurt 1.5, Pesthuis Leiden
  • Leeftijd: 18+

De tickets kosten per persoon € 15,- ex €1,50 servicekosten en worden verkocht per tafel. Dat betekent per 2 of 4 personen. Dit is inclusief koptelefoon.

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
€ 0.00
Total € 0.00

Vier jaar nadat de eerste editie van De Buurt de gehele stad op zijn kop zette zijn we terug met De Buurt 1.5 in het Pesthuis te Leiden! Dit keer een speciale editie in tijden van de Coronacrisis, een editie voor en door Leidse ondernemers en inwoners.

Samen met de stad creëeren we weer een zomerse hotspot vol met Leidse cultuur, horeca, retail en amusement. Verwacht dit keer geen 60 zeecontainers, maar wel De Buurt sfeer zoals we die kennen met een heerlijk festivalterras, culturele programmering, mooie Leidse producten in de schappen, jeu de boulesbanen en nog heel veel meer.

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!