Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Aan tafel met...

GEANNULEERD!

Tijdens de tweede editie van AAN TAFEL MET gaan we met een koptelefoon op ons hoofd los met niemand minder dan Lucien Foort en Willie Wartaal (De Jeugd Van Tegenwoordig).

Lucien Foort
Rotterdamse DJ en house legende Lucien Foort leidt de tweede editie van AAN TAFEL MET. Na de grote festivals over de gehele wereld te hebben gezien en alle clubs in Nederland te hebben uitgespeeld komt Lucien nu naar De Buurt 1.5.

Op 22 augustus komt Lucien niet alleen, hij neemt hiphop entrepreneur Willie Wartaal mee!

Willie Wartaal
Naast hiphop entrepreneur is WiWa ook volledig in zijn element als house / eclectic dj. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar! Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd een volledige solo EP te maken genaamd ‘Enkel Bangers’ (2020). De sound is anders dan wat je gewend bent van De Jeugd. WiWa is geïnspireerd door new kids. De tracks bevatten Hiphop, Dembow, Afro, Salsa & House met van alles erop en eraan. Uiteraard wel met een eigen saus en een diepere betekenis of boodschap.

  • Datum: zaterdag 22 augustus | GEANNULEERD
  • Tijden: 21:00 - 0:00 uur
  • Locatie: De Buurt 1.5, Pesthuis Leiden
  • Tickets: € 15,- pp ex servicekosten
  • Leeftijd: 18+
Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2

Reserve your tickets

€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
Total € 0.00

Vier jaar nadat de eerste editie van De Buurt de gehele stad op zijn kop zette zijn we terug met De Buurt 1.5 in het Pesthuis te Leiden! Dit keer een speciale editie in tijden van de Coronacrisis, een editie voor en door Leidse ondernemers en inwoners.

Samen met de stad creëeren we weer een zomerse hotspot vol met Leidse cultuur, horeca, retail en amusement. Verwacht dit keer geen 60 zeecontainers, maar wel De Buurt sfeer zoals we die kennen met een heerlijk festivalterras, culturele programmering, mooie Leidse producten in de schappen, jeu de boulesbanen en nog heel veel meer.

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!