Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Popupfeestje

HET POPUPFEESTJE IN DE BUURT 1.5

De buurt in leiden is klaar voor een anderhalf meter Popupfeestje. Na het succesvol openen in Leiden (POPUPCLUB) en verschillende succesvolle samenwerkingen gedaan te hebben, is Het Popupfeestje uitgebreid naar de buurt 1.5 in leiden!

Dit feestje zal in een andere style plaatsvinden, namelijk met 2 of 4 maten aan tafel 💃🏼Een Popupfeestje vol toffe tafel activaties, waar je met je tafel strijdt om de winnaar! Elk genre Popt up deze dag! RnB, Afro, hitjes, Latin, Disco, de 00’s, de 10’s, Nederlands talig, Billenshake, Techno en ESCALATIE!

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
Total € 0.00

Vier jaar nadat de eerste editie van De Buurt de gehele stad op zijn kop zette zijn we terug met De Buurt 1.5 in het Pesthuis te Leiden! Dit keer een speciale editie in tijden van de Coronacrisis, een editie voor en door Leidse ondernemers en inwoners.

Samen met de stad creëeren we weer een zomerse hotspot vol met Leidse cultuur, horeca, retail en amusement. Verwacht dit keer geen 60 zeecontainers, maar wel De Buurt sfeer zoals we die kennen met een heerlijk festivalterras, culturele programmering, mooie Leidse producten in de schappen, jeu de boulesbanen en nog heel veel meer.

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!