Tours Leiden Sleutels Tickets Leiden

Stadwandeling Leiden

Historische stadswandeling – Oneven weken

Het compacte historische centrum van Leiden laat zich uitstekend ontdekken tijdens een stadswandeling. Vanaf de imposante Burcht neemt een deskundige gids u mee door het oudste deel van de stad, langs de oevers van de Rijn, door de Breestraat met het imposante stadhuis en de smalle gangetjes en steegjes van het Pieterskwartier. Al wandelend door de stad luistert u naar de uitleg van de gids over de meest bijzondere monumenten en geniet u van de mooie verhalen en anekdotes over de Sleutelstad. (vindt plaats in de oneven weken)

Hofjeswandeling – Even weken

De leukste manier om de Leidse hofjes te ontdekken is onder leiding van een enthousiaste gids. De hofjesroute voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het pittoreske Pieterskwartier. De geliefde oases van rust liggen verborgen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van deze knusse wijk. Laat u verrassen door onze deskundige gids die de deuren opent naar idyllische plekjes waar de tijd lijkt stil te staan. Wordt verrast door prachtige tuintjes en kleine huisjes en geniet van de verhalen en anekdotes die de hofjes tot leven brengen. (vindt plaats in de even weken)

Direct Booking
1
Select a date
Januari 1970
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
2
Select a time
3

Reserve your tickets

€ 0.00
Total € 0.00

Cicerones is a guide agency with its own team of approximately 30 expert and enthusiastic city guides. Since 1998, founder Loredana Cannas has been providing city walks in various cities, including the beautiful key city of Leiden. The offer is growing and more and more beautiful walks and start times are added. Always under the guidance of an expert, enthusiastic city guide who enthusiastically shares knowledge about the city with you.

Ook Tours & Tickets verkopen in jou regio of evenementenbureau met een eigen domeinnaam?

Eigen Domeinnaam
Eigen Logo & Theme
Eigen Tours & Tickets
Software as a Service
QR Ticket Scanner
Plugins
Analytics

Meer informatie!